Pároknak

Felejthetetlen élményre, egy különleges, természet inspirálta esküvőhelyszínre vágysz a Nagy Napon?

Nálunk jó helyen jársz!

Bohém Csárda

Házigazdák (Andi és Dani)

Élményfalu

Ugye Ti is gyermekkorotok óta a Nagy napról álmodtok? Ezerszer elképzeltétek már, hogy kiket szeretnétek meghívni az esküvőtökre, mi lesz a lakodalmi menü, milyen ruhában lesztek, milyen lesz a szertartás helyszín hangulata… Létezik egy csodás esküvő helyszín közel a Balatonhoz, amely kellő bájával minden képzeleteteket felül-múlja. Ha kedvelitek a vidéki hagyományokat idéző eskövőhelyszíneket, pajtalakodalmakat, ha egy igazi, ízig-vérig magyaros esküvőt szeretnétek a rokonoknak és a barátoknak, de legfőképpen Magatoknak, vagy csak egy visszafogott, kellemes hangulatú, emlékezetes esküvőre vágytok, a Bohém Birtokot Nektek találtuk ki.

A legtöbb pár, köztük Ti is biztosan tanácstalanok vagytok a szervezést illetően. Nem elég a minden igényt kielégítő esküvőhelyszínre, illetve lakodalmi ételekre gondolni. Ott van még a Vendégek elszállásolásának a megszervezése, a zenekar, vagy DJ leszervezése, a torta, a virágok, a díszítés megrendelése és végül, de nem utolsó sorban természetesen az időjárásra is gondolni kell, mert egy szabadtéri esküvőt igen kellemetlenül megtépázhat egy nagyobbacska zápor.

Amit az elmúlt években tapasztaltunk még az esküvő helyszín szervezés terén az az, hogy a legtöbb dologra egy esküvővel kapcsolatban a párok nagy részének nemet kell mondania, mivel úgy érzik nem fér bele a költségvetésükbe. Önként lemondanak valamiről, ami számukra fontos lenne, vagy meg sem említik a szervezőknek, mert azt gondolják, hogy a vágyaik többségének megteremtéséhez mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk.

Eláruljuk Nektek, ha Bennünket választotok az esküvővel kapcsolatos álmaitokat teljes mértékben átélhetitek, pont úgy, ahogyan azt elképzeltétek. Kihozzuk a költségvetéseitekhez mérten a maximumot életetek egyik legfontosabb napjából, hogy még a násznép is örök mosollyal az arcán mesélhessen az átélt élményekről.

Nem csak egy rendezvénytermet biztosítunk Nektek az esküvőtökre, hanem egy komplett élményfalut is, finom ételekkel, italokkal, egyedi szállással, élményekkel. Ha sátras lagzin gondolkoztok azt is megvalósítjuk nektek. Legény és leánybúcsús társaságokat is szeretettel várunk!

Teljes mértékben levesszük a vállatokról a helyszín szervezéssel járó terhet, cserébe a bizalmatokra lesz szükségünk.

Ha még bizonytalan vagy velünk kapcsolatban, nézd meg a videóinkat

Ízelítő

A Bohém Birtok által nyújtott önfeledt élmény garancia a Fülig Érő Mosolyra.

Még több ízleítő

Minden esetben a Ti elképzeléseteknek megfelelően állítjuk össze az esküvői ajánlatot!

"Hiszünk abban, hogy a Bohém Birtokon nem csak egy esküvőhelyszínt biztosítunk, hanem egy valódi mesefalut, ahol valódi élmények várnak az ifjú párra!" Andi és Dani

Mindegyik csomagra vállaljuk a Fülig Érő Mosoly és az Önfeledt Élmény Garanciát

Ne várjatok, kérjetek azonnal Tőlünk egy ajánlatot!

Szente Andrea

pénzügy, szállás
+36 30 737 3832
info@bohembirtok.hu

Kardos Dániel

rendezvényszervezés, vendéglátás
+36 30 695 4599
info@bohembirtok.hu

Mi fog történni, ha felveszed velünk a kapcsolatot?

  1. Megbeszéljük, hogy mit is szeretnétek, mik az elképzelések?!
  2. Egyeztetünk egy személyes találkozót, ahol jobban megismerhetitek a helyszínt.
  3. Lefixáljuk a Nagy Napotok időpontját.
  4. Elkezdjük a szervezést és várunk Titeket a Nagy Napon.
  5. Megtörténik a Nagy Nap, amire egész életetekben emlékezni fogtok, ezt garantáljuk! 🙂

Ha bármilyen egyéb kérdés vagy kérés felmerül, kérlek lépj velünk kapcsolatba:

Kardos Dániel
+36 30 695 4599
info@bohembirtok.hu

Küldj nekünk üzenetet!