fbpx

Esküvő

Rusztikus, falusi hangulatú esküvőhelyszín a Bohém Birtokon

Nálunk jó helyen jársz, ha különleges esküvőt tervezel!

vintage esküvői dekor

Vintage dekor

Egy falu, ami csak a Tiétek!

Pajta esküvő

Ha egy igazi vidéki hagyományokat idéző, vintage esküvőt álmodtatok meg, vagy valami igazán különleges esküvői helyszínt kerestek, ha fontos a Balaton közelsége a tóparti esküvő miatt, ha olyan esküvői helyszínt kerestek, ahol van szállás a násznépnek, akkor a Bohém Birtok a tökéletes esküvőhelyszín. Több éves esküvőszervezői és rendezvényszervezői tapasztalatunk segítségével, mi pontosan úgy szervezzük meg életed nagy napját, ahogy az álmaidban elképzelted, a legény- és lánybúcsútól, a szertartáson keresztül, egészen a pajtalakodalomig. A másnapi morzsapartin pedig minden fenséges finomsággal kényeztetünk, míg újraéled a előző napi esküvőd legszebb pillanatait. 

 

Mitől lesz igazán különleges esküvőtök, mely egy életre összeköt Benneteket?

Hiszunk abban, hogy Tőletek lesz különleges az esküvőtök. Nem ragaszkodunk a hagyományokhoz, a szokásokhoz, inkább bátorítunk Titeket, hogy éljétek meg az álmaitokat, ötleteiteket, legyen szó dekorról esküvői vacsoráról, menetrendről, bármiről.  Ha rendezvényekről van szó, mi a komplex megoldások hívei vagyunk.  Minden egyedi igényt kielégítünk, hogy nálunk az álmok tényleg valósággá váljanak.  A Bohém Birtokon lehetőség van fedett, illetve kültéri hagyományos, és “bohém” esküvők szervezésére 200 főig.

A Birtok autentikus csárdája felel az ínycsiklandozó fogásokért, ami lehet vendégváró svédasztalos vacsora, illetve hagyományos magyaros tálszervízes gasztronómiai élmény. Otthonosan mozgunk a hagyományos magyaros ízekben, de szívesen ötletelünk Veletek, hogy a kedvenc ételeteikből álljon össze az esküvői vacsora.

A hangulatos nádtetős apartmanegyüttes alkalmas legény- és lánybúcsúk szervezésére is, sőt, a többnapos esküvők esetében 12 tornácos parasztházunkban 72 főt tudtok elszállásolni a lakodalom ideje alatt, akiket másnap egy hamisítatlan morzsareggelivel köszönthettek.

Esküvőhelyszínünk kis és nagy létszámú esküvők számára is ideális, ahol nem csupán az esküvői szertartást és vacsorát szerveuhetitek le, hanem egy komplett élményfalut adunk a násznép összes tagjának. 

 

Álomesküvő télen-nyáron

A Bohém Birtok, Zamárdi valódi ékszerdoboza, ami csupán egy karnyújtásnyira helyezkedik el a Balatontól. Az autentikus falusi idillben, exkluzív környezetben megrendezett esküvők hangulata páratlan. Birtokunkon jó idő esetén a szabadtéri ceremóniának varázslatos helyszínt biztosítunk, míg rosszabb időben is gondoskodunk vendégeink kényelméről. Ilyenkor a pléd kisegítő (плед купить) segítségével, aki egyik fő partnereink közé tartozik, biztosítjuk, hogy senki ne fázzon, miközben a félig nyitott pajtában zajló lakodalom önfeledt mulatsággal folytatódik reggelig. A birtok jellegének, természeti adottságainak és egyedi vidéki atmoszférájának köszönhetően kreatív esküvői fotózásra és videóforgatásra is tökéletesen alkalmas.

Nálunk a klasszikus esküvői szezon után sem áll meg az élet, hiszen a Bohém Birtok főépülete, a Bohém Csárda rendezvényépületként szolgál, mely fűthető. Így az év minden hónapjában szeretettel várjuk a házasodni kívánó párokat

Mi az egyedi események és különleges alkalmak rajongói vagyunk, büszkék vagyunk rá, hogy nálunk az álmok valóban valósággá válnak! Az első perctől kezdve mellettetek állunk, fogjuk a kezeteket, hogy tapasztalatainkkkal, ötleteinkkel, rutinunkkal végigkísérjünk Benneteket ezen az izgalmas, életreszóló útazáson.

Kérd személyre szabott ajánlatunkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Ajánlatot kérek

Esküvő galéria

Még több kép

Ha még bizonytalan vagy velünk kapcsolatban, nézd meg a videóinkat

Képek

A Bohém Birtok által nyújtott önfeledt élmény garancia a Fülig Érő Mosolyra.

Még több esküvői kép

Minden esetben a Ti elképzeléseteknek megfelelően állítjuk össze az esküvői ajánlatot!

"Hiszünk abban, hogy a Bohém Birtokon nem csak egy esküvőhelyszínt biztosítunk, hanem egy valódi mesefalut, ahol valódi élmények várnak az ifjú párra!" Andi és Dani

Mindegyik csomagra vállaljuk a Fülig Érő Mosoly és az Önfeledt Élmény Garanciát

Ne várjatok, kérjetek azonnal Tőlünk egy ajánlatot!

Szente Andrea

pénzügy, szállás
+36 30 737 3832
info@bohembirtok.hu

Kardos Dániel

rendezvényszervezés, vendéglátás
+36 30 695 4599
info@bohembirtok.hu

Mi fog történni, ha felveszed velünk a kapcsolatot?

  1. Megbeszéljük, hogy mit is szeretnétek, mik az elképzelések?!
  2. Egyeztetünk egy személyes találkozót, ahol jobban megismerhetitek a helyszínt.
  3. Lefixáljuk a Nagy Napotok időpontját.
  4. Elkezdjük a szervezést és várunk Titeket a Nagy Napon.
  5. Megtörténik a Nagy Nap, amire egész életetekben emlékezni fogtok, ezt garantáljuk! 🙂

Ha bármilyen egyéb kérdés vagy kérés felmerül, kérlek lépj velünk kapcsolatba:

Kardos Dániel
+36 30 695 4599
info@bohembirtok.hu

    Küldj nekünk üzenetet!